Přejít k obsahu | | Přejít k vyhledávání

ICOM Transport

Příjem našeho servisu prošel rekonstrukcí

12 Duben 2024 | Ze společnosti

Servis Mercedes-Benz v Jihlavě se může pochlubit nově zrekonstruovaným příjmem oprav, který tak zlepšil komfort pro své zákazníky. Investice vyšla společnost na 1,1 milionu korun.

Příjem oprav servisu Mercedes-Benz v Jihlavě prošel rekonstrukcí, díky které se zlepšilo zázemí nejen pro naše zákazníky, ale i samotné zaměstnance servisu.

Modernizace se týkala zvětšení samotného prostoru, vybudování nového sociálního zázemí, výměny podlah a to vše v moderním stylu, jenž dostal jednotný design splňující standardy Mercedes-Benz.

Zákazníci se mohou dále těšit na nový nábytek a vybavení v podobě moderního kávovaru, nebo lednice s občerstvením. V zóně pro klienty se navíc vybudovaly nabíjecí porty. Zajímavostí je umístěný živý mech na jednu ze zdí. Ten o sebe pečuje z vlhkosti a zároveň se stará o příjemnou atmosféru pro klienty.

Věříme, že nové zrekonstruované prostory nabídnou všem zákazníkům moderní zázemí a komfort při čekání na jejich vozidla. Svůj čas navíc v našem servise mohou efektivně využít.

Rekonstrukce stála společnost ICOM transport 1,1 milionů korun.